NL |  FR |  EN
Pers |  Nieuwsbrief |  Campagne |  Bedankt |  Contact
Error showing flash-object.

FruitRevolution.be

Oproep tot mentaliteitsverandering rond fruit!

Met FruitRevolution.be roepen we iedereen op tot een mentaliteitsverandering rond fruit. We willen u passioneren, zonder gebruik te maken van het ‘wijzend gezondheidsvingertje’.

Het fruit hoort thuis in een trendy lifestyle en het is tijd dat we het fruit in onze haastige wereld de plaats geven dat het verdient. Laten we verfruiten op elk moment in ons leven… Dat aardbeientapas serveren trendy is, dat fruit je huid verzacht en je figuur ten goede komt en nog vele andere fruitdimensies communiceren we uitgebreid op onze site.

Onze maatschappij zal er wel bij varen, want ons fout voedingspatroon leidt o.a. tot obesitas, doodsoorzaak nr. 1. Verschillende wetenschappelijke studies tonen aan hoe gezond fruit is. Ook hier gaan we voor een FruitRevolution! Iedereen weet wel dat fruit gezond is, maar weet nauwelijks dat fruit preventief werkt bij bepaalde kankers, hart-en vaatziektes, Alzheimer, ...

Men denkt gezondheid te kopen met o.a. functional foods, maar moeder natuur biedt het iedereen zo maar aan. Het is dus hoog tijd om onze 'FruitRevolution' te communiceren en de mensen wakker te schudden. Fruit krijgt een nieuwe, hippe dimensie! Trendwatchers voorspellen als nieuwe voedingstrend een totale terugkeer naar natuurlijke producten en aandacht voor de gezondheid. In het weekend is deze trend al duidelijk in opmars. Meer en meer mensen worden bewust van duurzaamheids-, rechtvaardigheids- en kwaliteitsaspecten. Back to basics met een drang naar eenvoud, rust en ethiek wordt het helemaal.

Iedereen is duidelijk klaar voor een FruitRevolution ...

Onze antioxidantenschijf, een wereldprimeur!

Met de antioxidantenschijf van doctor Pincemail kan u online berekenen hoeveel fruit en groenten (antioxidanten) u dagelijks dient te eten. Indien u de aanbevolen dagelijkse inname (ORAC) respecteert, vermindert u de risico’s op kankers en hart- en vaatziektes, en leeft u gezonder (langer).

FruitRevolutionairen van het eerste uur!

Professor Dr. J. Janssens ( kankerspecialist), Dr. J. Pincemail ( biomedicus), D.Lemaître (voedingsdeskundige), Dr. C. Leys (dermatoloog), G. Kempeneers (fysical coach), Vicky Versavel (actrice), Buscemi (musicus), M. Breesch ( culinair journaliste Libelle) en B. Lambrechts (algemeen directeur PHL) zijn duidelijk overtuigd van de noodzaak van een FruitRevolutie.
Hun statements spreken klare taal.

Nooit gezien enthousiasme bij grootwarenhuizen!

De grootwarenhuizen, waar gezonde voeding duidelijk een primaire doelstelling is, zijn laaiend enthousiast om hun consumenten onder te dompelen in een trendy levensstijl met fruit. De antioxidantenschijf is volgens hen de successleutel tot gezonde voeding.

0-5-30

In Amerika blijkt de nieuwste communicatie rond gezondheid de slogan 0-5-30 te zijn: 0 sigaretten, 5 porties fruit en groenten en 30 minuten lichaamsbeweging. Laat onze site, waar gezonde voeding en beweging de rode draad vormen, hier in Europa dan ook een revolutie zijn naar een trendy leven in gezonde stijl!

Filip Lowette, algemeen directeur Belgische Fruitveiling
Jos Craemers, algemeen directeur Veiling Borgloon


Initiatiefnemers FruitRevolution.be