NL |  FR |  EN
Pers |  Nieuwsbrief |  Campagne |  Bedankt |  Contact
Error showing flash-object.

Culinair 

Ik hou van lekkere dingen. En ik ben géén gezondheidsfreak. Omdat ik niettemin probeer, toch een béétje evenwicht te vinden tussen lekker én gezond eten, staat fruit elke dag bovenaan mijn menu. In alle seizoenen hebben we wel wat van eigen pluk om van te genieten. Kersen hebben mijn absolute voorkeur. Ik eet ze als snoepjes, liefst puur natuur - recht van de boom ! Spijtig dat het seizoen zo kort is, maar onder meer daarom zijn ze zo verleidelijk…

De verse, zongerijpte aardbeien staan als tweede op mijn favoriete fruitlijstje. En verder alles wat de fruitstreek te bieden heeft: bessen in soorten en kleuren, appels en peren. Allemaal heerlijk om uit het vuistje te eten, maar ook prima om te verwerken in zoete en – jawel – ook heel veel hartige gerechten. Ik heb zo mijn eigen fruit-van-bij-ons receptenboekje. Daarin laat ik je graag meekijken. Zoek maar uit, je vindt vast een en ander om uit te proberen. Smakelijk!

Moniek Breesch, culinair journaliste Libelle